Menu

Søg på sitet

Aktietrader

Job i BankInvest

Aktietrader

Kunne du tænke dig at arbejde med trading i en professionel kapitalforvalter? Har du god forståelse for kapitalmarkedet og erfaring indenfor trading? Har du lyst og evnen til at være med til at optimere trading-funktionen og samarbejdet med porteføljeforvalterne samt Middle- og Back Office?

Så er det muligvis dig, som vi søger til en stilling som trader i BankInvest Trading.

Dine arbejdsopgaver

  • Daglig eksekvering af handelsordrer på primært aktier
  • Videreudvikling af rapportering på handelsordrer (TCA)
  • Udvikle værktøjer til evaluering af brokers
  • Udvikle nye handelsstrategier
  • Effektivisering af løbende handelsflow
  • Udvikle stærke relationer til nichebrokere for at sikre effektiv eksekvering af visse handler
  • Vedligeholde og optimere afdelingens mange IT-systemer og analyser.

Om dig

Det er et krav, at du har relevant erfaring med trading, og din uddannelse kan være cand.oecon. eller lignende. Du har god forretningsforståelse og forståelse for værdikæden og kan dermed være med til at bygge værktøjer op, der kan understøtte de daglige tradingopgaver. BankInvest har et stort fokus på bæredygtige investeringer, så interesse for eller kendskab til det område er en fordel. Kendskab til VBA, SQL eller Python kan også være en fordel.

Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, da vi handler globalt. Der er mulighed for at arbejde hjemme.

Det er vigtigt for dig at udføre kvalitetsarbejde, du arbejder effektivt, og du sætter en ære i at levere god service og skarpe priser. Du er grundig og sætter pris på at lave robuste højkvalitetsløsninger. Du er en udpræget teamspiller med en positiv indstilling, der bidrager til en konstruktiv atmosfære i det daglige. Samtidig er det vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder 

I Trading-teamet eksekverer vi aktie- og valutahandler for vores porteføljeforvaltere. Vi er et team i udvikling med et højt fagligt niveau, og derfor har vi brug for en trader, primært til aktier.

Du får et udfordrende job, hvor vi kommer til at stille krav, men samtidig kan du være med til at drive afdelingen videre i sin udvikling.


Om at arbejde i BankInvest

I BankInvest bliver du en del af en dynamisk virksomhed med ca. 110 ansatte, en flad ledelsesstruktur, en uformel omgangstone og mange kompetente kollegaer. Du får en attraktiv løn, fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde og en bred vifte af personalegoder, fx sundheds- og tandforsikring og en sund og lækker kantineordning. Vi bor i hjertet af København, få skridt fra Marmorkirkens metrostation.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Cheftrader, Noel Sondhi på tlf. 77 31 92 26 eller mail [email protected].

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Du kan læse mere om BankInvest på www.bankinvest.dk, hvortil du også bedes sende din ansøgning senest den 7. december 2022. Vi holder samtaler løbende.

BankInvest er en førende kapitalforvalter og udbyder af investeringsforeninger i Norden med en samlet formue under forvaltning og administration på ca. 130 milliarder kroner. BankInvest forvalter midler for circa 200.000 private investorer og et antal institutionelle investorer i Danmark og udlandet. BankInvest blev etableret i 1969, og ejerkredsen består af 38 danske pengeinstitutter. Virksomheden har cirka 110 medarbejdere.

 

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld