Menu

Søg på sitet

BankInvest reducerer priserne med knap 60 mio. kr.

Nyt fra BankInvest

BankInvest har besluttet at nedsætte priserne i investerings- og kapitalforeningerne. Det medfører en årlig besparelse for investorerne på 58 mio. kr. på tværs af BankInvests 63 afdelinger og andelsklasser.

"For investorerne er det en god nyhed, at priserne falder. Vi har nu over en to årig periode sat priserne ned med over 100 mio. kr. I foråret 2016 fjernede vi fx tegningsprovision med en pæn tocifret millionbesparelse til følge. Dengang sagde vi, at vi ville følge markedsudviklingen, herunder priserne, tæt, og den aktuelle prisreduktion er et udtryk for, at vi tilpasser priserne til markedsudviklingen", siger Lars Bo Bertram, adm. direktør i BankInvest-koncernen i nedenstående pressemeddelelse.

ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent – falder i forbindelse med prisnedsættelsen 0,08 % samlet set. Der er tale om et formuevægtet fald. De løbende omkostninger i afdelingerne og andelsklasserne falder lidt mindre. Her er der tale om et formuevægtet fald på 0,04 % alt i alt.


Lovpligtig opdeling af betaling for værdipapiranalyse og værdipapirhandel


Samtidig med, at BankInvest gennemfører prisnedsættelsen på 58 mio. kr., tilpasser BankInvest dele af prisstrukturen til EU's nye MiFID II-regler. Dette er dog omkostningsneutralt for investorerne, og ÅOP ændres ikke i den forbindelse.

Prisændringerne træder i kraft den 21. december 2017.

Dato: 7. december 2016 / Opdateret: 7. december 2017
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld