Menu

Søg på sitet

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i BI Erhvervsejendomme A/S

Nyt fra BankInvest

Herved indkaldes til ordinær generalforsamling fredag den 29. april 2022, kl. 09.00, i BI Erhvervsejendomme A/S.

Generalforsamlingen finder sted på BI Management A/S’ kontor Bredgade 40, 1260 København K.

Der serveres ikke traktement i forbindelse med generalforsamlingen.


Adgangskort
En aktionær, der ønsker at deltage i generalforsamlingen, skal anmode om adgangskort senest mandag den 25. april 2022, kl. 23.59.

Anmodning om adgangskort kan ske elektronisk via www.bankinvest.dk/portal på investorportalen ved anvendelse af NemID.

En aktionær eller en fuldmægtig kan deltage på generalforsamlingen med en rådgiver, forudsat at der rettidigt er anmodet om adgangskort for rådgiveren.

Adgangskortet vil blive sendt ud elektronisk via e-mail til den e-mailadresse, der er angivet i aktionærportalen ved tilmeldingen. Adgangskortet skal medbringes til generalforsamlingen enten elektronisk på din smartphone/tablet eller udskrevet. Stemmekort udleveres på generalforsamlingen ved fremvisning af adgangskort.


Fuldmagt

Aktionærer, der ikke har mulighed for at deltage i generalforsamlingen, kan give fuldmagt til bestyrelsen eller til en anden navngiven tredjemand. Fuldmagt skal være selskabet i hænde senest mandag den 25. april 2022, kl. 23.59.

Fuldmagt kan gives ved at udfylde, underskrive og returnere fuldmagtsblanketten (som kan downloades herunder) til BI Management A/S, Bredgade 40, 1260 København K, pr. post, pr. e-mail til generalforsamling@bankinvest.dk eller udfyldes elektronisk via www.bankinvest.dk/portal.


Brevstemme
En aktionær, der ikke har mulighed for at deltage i generalforsamlingen, kan vælge at afgive stemme pr. brev. En brevstemme kan ikke tilbagekaldes. Brevstemmer skal være selskabet i hænde senest torsdag den 28. april 2022, kl. 23:59. Afgivne brevstemmer kan ikke tilbagekaldes.

Brevstemme kan afgives ved at udfylde, underskrive og returnere brevstemmeblanketten (som kan downloades herunder) til BI Management A/S, Bredgade 40, 1260 København K, pr. post, pr. e-mail til generalforsamling@bankinvest.dk eller udfyldes elektronisk via www.bankinvest.dk/portal.Dokumenter vedr. generalforsamlingen

 

Dato: 5. april 2022
Produkter:
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld