Menu

Søg på sitet

Video: Præsident Bidens første 100 dage

Analyse

Da USA’s præsident Joe Biden blev indsat 20. januar, var coronakrisen øverst på dagsordenen. Hans indsættelse og håndteringen af krisen har påvirket aktiemarkederne. Vores investeringsdirektør, Andrea Panzieri, kommenterer på Bidens første 100 dage som amerikansk præsident.

Op til det amerikanske præsidentvalg den 3. november 2020 havde Joe Biden et stort ønske om at komme amerikanerne til undsætning midt i coronakrisen, som har ramt USA ekstremt hårdt. Bidens første mål var at vaccinere 100 millioner amerikanere. Ssiden hen har ønsket været at nå 200 millioner inden 100 dage.

Bidens indsættelse blev taget godt imod af aktiemarkederne. Derudover har den amerikanske økonomi fået støtte i form af hjælpepakker, som bl.a. skal lede nye initiativer på vej såsom udvikling af grøn infrastruktur og forbedring af uddannelse-, ældre- og børneområderne.

Se med når vores investeringsdirektør, Andrea Panzieri, kommenterer på de første 100 dage, kommer med BankInvests vurdering af finansmarkederne, og hvad der skal ske på den anden side af den økonomiske hjælp.

Dato: 28. april 2021 / Opdateret: 29. april 2021
Tags:

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld