Menu

Søg på sitet

Forløb af ekstraordinære generalforsamling i Investeringsforeningen BankInvest

Nyt fra BankInvest

Investeringsforeningen BankInvest har afholdt ekstraordinære generalforsamlinger torsdag den 1. oktober 2020 vedr. fusion af Basis Globale Aktier og Globale Aktier Bæredygtig Udvikling.

Nedenstående  fusioner er enstemmigt vedtaget af bestyrelsen.

  • Fusion af afdeling Basis Globale Aktier KL og afdeling Globale Aktier Bæredygtig Udvikling KL, begge afdelinger under Investeringsforeningen BankInvest med den førstnævnte afdeling som ophørende afdeling og den sidstnævnte afdeling som fortsættende afdeling.
  • Fusion af afdeling Basis Globale Aktier Akk. KL og afdeling Globale Aktier Bæredygtig Udvikling Akk. KL, begge afdelinger under Investeringsforeningen BankInvest med den førstnævnte afdeling som ophørende afdeling og den sidstnævnte afdeling som fortsættende afdeling.

 

Dato: 1. oktober 2020

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld