Menu

Søg på sitet

BankInvest lancerer svanemærket obligationsfond

Bæredygtighed

Som den første danske kapitalforvalter lancerer BankInvest nu en svanemærket global obligationsfond med stats-, realkredit- og virksomhedsobligationer, der vægter ansvarlighed og FN’s verdensmål højt og har et meget lavt CO2-aftryk.

Globale Obligationer Bæredygtig Udvikling, som fonden hedder, er BankInvests anden investeringsfond, der opnår at blive Svanemærket.

”Vores svanemærkede aktiefond har siden lanceringen i juni overgået alle forventninger, og vi mærker en stor efterspørgsel efter bæredygtige produkter blandt vores kunder og ejere. Nu er vi klar med et obligationsprodukt, der henvender sig til investorer med et ønske om at investere bredt og bæredygtigt i obligationer”, siger Lars Bo Bertram, adm. direktør i BankInvest.

 

 

Tegningsmateriale

 

Tegning af andele i afdelingen bør ske på baggrund af prospekt, vedtægter og central investorinformation.

Dato: 5. oktober 2020 / Opdateret: 28. oktober 2020

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld