Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Ombytningsforhold og restudbytte i forbindelse med fusion af Fokus Globale Aktier og Basis Globale Aktier

18.05.2020

I forbindelse med den skattepligtige fusion af afdeling Fokus Globale Aktier (ophørende afdeling) under Kapitalforeningen BankInvest Select med afdeling Basis Globale Aktier KL, andelsklasse A (fortsættende andelsklasse) under Investeringsforeningen BankInvest, er ombytningsforholdet pr. 15. maj 2020 opgjort.

Bi Bygning3

For Fokus Globale Aktier KL er ombytningsforholdet efter restudbyttet opgjort til 1:85,776722 (afrundet), således at en andel i den ophørende andelsklasse ombyttes til 85,776722 andele i den fortsættende andelsklasse.

Restudbyttet er opgjort til 1.982,37 kr. pr. bevis

» Børsmeddelelse

Produkter: Basis Globale Aktier A

Kategorier: Børsmeddelelser

Opdateret: 29.05.2020