Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Investorbreve for 1. kvartal 2020

08.04.2020

Ud over de menneskelige omkostninger har det globale Covid-19 udbrud også ramt den globale økonomi hårdt og har bl.a. kastet verdens aktiemarkeder ud i en massiv korrektion i forventning om global recession.

Bi Bygning3

BankInvests porteføljeforvaltere kommenterer på udviklingen for de enkelte afdelinger samt forventninger til det kommende kvartal.

Investorbrevene findes på de respektive afdelingers sider - samt på oversigtssiderne under fanebladet afdelingsmaterialer: 

» Gå til investorbrevene

Opdateret: 18.05.2020