Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Prospekt og Væsentlige Investorinformationer opdateret for Kapitalforeningen BankInvest Select

07.02.2020

Opdaterede Væsentlige Investorinformationer samt prospekt for afdelingerne i Kapitalforeningen BankInvest Select offentliggøres dags dato.

Produkt Select

De væsentlige investorinformationer er en årlig lovpligtig opdatering i henhold til bekendtgørelse 941 af 28. juni 2013 om form og indhold af dokumenter indeholdende investorinformation for alternative investeringsfonde.

Dags dato offentliggøres tillige opdateret prospekt for Kapitalforeningen BankInvest Select. Prospektet er som følge af ovenstående opdateret med ændrede ÅOP, indirekte handelsomkostninger. Endvidere er emissions- og indløsningssatser opdaterede i prospektet.

» Børsmeddelelse (denne)
» Produktmaterialer for Kapitalforeningen BankInvest Select

 

Opdateret: 07.02.2020