Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Prospekt og Centrale Investorinformationer opdateret for Investeringsforeningen BankInvest

07.02.2020

Opdaterede Centrale Investorinformationer samt prospekt for afdelingerne i Investeringsforeningen BankInvest offentliggøres dags dato.

Moede2

De centrale investorinformationer er en årlig lovpligtig opdatering i henhold til Kommissionens forordning nr. 583/2010 af 1. juli 2010.

Dags dato offentliggøres tillige opdateret prospekt for Investeringsforeningen BankInvest. Prospektet er som følge af ovenstående opdateret med ændrede ÅOP, indirekte handelsomkostninger. Endvidere er emissions- og indløsningssatser opdaterede i prospektet.

Endelig er prospektet sammenskrevet med tegningsprospekterne for Højt Udbytte Aktier Akk. KL og Lange Danske Obligationer Akk. KL.

Ligeledes er prospektet opdateret som følge af videredelegation af porteføljeplejen på afdeling Virksomhedsobligationer HY KL fra BI Asset Management Fondsmæglerselskab A/S til Man Asset Management (Ireland) Limited.

» Børsmeddelelse (denne)
» Produktmaterialer for Investeringsforeningen BankInvest

 

Opdateret: 07.02.2020