Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Hæder til BankInvest

18.11.2019

Jakob Møller Petersen, Chef for Investeringsrisiko & Selection var sammen med investeringsdirektør Andrea Panzieri onsdag aften i Stockholm for at modtage brancheorganisationen Nordic Fund Selections pris Fund search of the year i kategorien Nordic fixed income mandate.

Prisen blev givet for arbejdet med at finde porteføljeforvaltere til BankInvests HY-obligationer, hvor Jyske Capital (Jyske Bank) og engelske MAN GLG i juni blev valgt som nyt forvalterteam efter en grundig udvælgelsesproces blandt 61 forvaltere fra hele verden.

Jyske Capital og MAN skal forvalte obligationerne efter en såkaldt ”core-satelite”-model, hvor Jyske Capital bliver primær-forvalter (’core’) på produktet og skal levere en forholdsvis bred, lavrisiko og likvid portefølje baseret på en velafprøvet og succesfuld kvantitativ proces, mens MAN GLG (”satelite”) skal bidrage med en mere fokuseret portefølje med højere afkastkrav og risiko.

Nfsa19 Jmp
På vegne af BankInvest modtog chef for Investeringsrisiko & Selection, Jakob Møller Petersen, onsdag i Stockholm Nordic Fund Selections pris for arbejdet med at rekruttere eksterne forvaltere.

 

Opdateret: 26.11.2019

188 Nfsa19 Badge