Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

BankInvest nr. 1 i kundetilfredshedsmåling for tredje år i træk

07.10.2019

BankInvest tager igen førstepladsen i den anerkendte Prospera-kundetilfredsundersøgelse ”Fund Distributors & Selectors 2019”. Det sker blandt andet som følge af stigende anerkendelse i kategorien ”Bæredygtige investeringer”.

BankInvest er blevet ratet nummer 1 i den anerkendte Prospera-kundetilfredsundersøgelse ”Fund Distributors & Selectors 2019”. Det er tredje år i træk, at BankInvest slutter øverst på Prosperas rangliste over kapitalforvaltningsleverandører.

Det er distributører og finansielle virksomheder, som på basis af 11 kvalitetskriterier har rangordnet en række kapitalforvaltere. Med en samlet score på 4,09 placerer BankInvest sig foran Maj Invest og Sparinvest, der deler andenpladsen med scoren 3,97.

Kigger man nærmere på tallene, ligger BankInvest nummer 1 i fire af de 11 kategorier, og her hæfter adm. direktør Lars Bo Bertram sig især ved, at BankInvest rykker frem som nummer 1 i kategorien ”Bæredygtige investeringer” (Sustainable investments).

Lars Bo Bertram 5

”BankInvest var den første danske kapitalforvalter, som underskrev de FN-støttede principper for ansvarlige investeringer. Vi har arbejdet systematisk med ansvarlighed lige siden, fordi ansvarlighed, ordentlighed og værdi for kunderne hænger sammen i det lange løb. Det er dejligt at se, at der bliver kvitteret for vores arbejde,” siger Lars Bo Bertram.

BankInvest lancerede i forbindelse med markeringen af virksomhedens 50-års jubilæum i fredags en ny type oversigt, Bæredygtigt Aftryk, som for 15 BankInvest-afdelingerne viser, hvordan porteføljen tager sig ud i forhold til fx CO2-udledning, ESG-parametre og FN’s verdensmål. 

Læs også: 

» Bæredygtigt aftryk: Nemt overblik over bæredygtigheden i BankInvests afdelinger

» BankInvest nr. 1 i Prospera-analyse 2018

 

Opdateret: 07.10.2019

Bankinvest Award Fund Distributors Selectors 2019 Denmark

 

36 finansielle virksomheder – primært pengeinstitutter og kapitalforvaltere – som i august-september 2019 er blevet interviewet til Prospera-undersøgelsen. De er blevet bedt om at vurdere de 12 kapitalforvaltere i forhold til 11 kriterier

 

TNS Sifo Prospera er et anerkendt svensk analyseinstitut, der udfører strategisk rådgivning og markedsanalyse for kunder bredt inden for finanssektoren.