Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Fusion af afdeling New Emerging Markets Aktier KL og afdeling Emerging Markets Aktier KL

02.09.2019

Fusion af afdeling New Emerging Markets Aktier KL og afdeling Emerging Markets Aktier KL, begge afdelinger under Investeringsforeningen BankInvest

New Emerging Markets Aktier

Bestyrelsen i ovennævnte forening har den 2. september 2019 oprettet fusionsplan vedrørende fusion af afdeling New Emerging Markets Aktier KL (SE-nr. 29 75 94 05) og afdeling Emerging Markets Aktier KL (SE-nr. 34 17 72 01) begge under Investeringsforeningen BankInvest (CVR-nr. 26 22 00 92) med den førstnævnte afdeling som ophørende afdeling og den sidstnævnte afdeling som fortsættende afdeling.

Desuden har bestyrelsen for Investeringsforeningen BankInvest, afdeling New Emerging Markets Aktier KL (den ophørende afdeling) udarbejdet en fusionsredegørelse, der supplerer fusionsplanen.

Fusionen er betinget af, at den vedtages på ekstraordinær generalforsamling i den ophørende afdeling, samt af at fusionen efterfølgende godkendes af Finanstilsynet.

Fra den 5. september 2019 vil der på Investeringsforeningen BankInvest, afdeling New Emerging Markets Aktier KLs (den ophørende afdeling) kontor på Sundkrogsgade 7, 2100 København Ø, i overensstemmelse med § 6, stk. 1 i bekendtgørelse om fusion og spaltning af danske UCITS, være fremlagt følgende dokumenter til eftersyn:

» Fusionsplan
» Fusionsredegørelse for den ophørende afdeling
» Vurderingsmændenes erklæring om kreditorernes stilling
» Seneste halvårsrapport for den ophørende afdeling og den fortsættende afdelingCentral investorinformation for Investeringsforeningen BankInvest, afdeling New Emerging Markets Aktier KL (den ophørende afdeling) er blevet opdateret med et afsnit vedrørende ovennævnte fusion.

» Børsmeddelelse (denne)
» Central investorinformation for New Emerging Markets Aktier A
» Central investorinformation for New Emerging Markets Aktier W
» Central investorinformation for Emerging Markets Aktier A
» Central investorinformation for Emerging Markets Aktier W

 

Produkter: Emerging Markets Aktier A

Kategorier: Børsmeddelelser

Opdateret: 14.12.2019