Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrategen: Nu rettes fokus mod selskabernes indtjeningsforventninger

11.04.2019

Med gårsdagens udskydelse af brexit er der efterhånden skabt mere komfort om de store betændte politiske temaer fra 2018: Brexit, handelskonflikten og den amerikanske pengepolitik. Det betyder at fokus rettes mod de kommende kvartalsregnskaber og ikke mindst selskabernes indtjeningsforventninger til den kommende udvikling. Se BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, på Børsen Play.

Jakob Vejlø

» Se klippet på Børsen Play

NB: Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

 

Opdateret: 11.04.2019

Højre-HTML:

BankInvests strategiafdeling

Jakob Vejlø
Jakob Vejlø
Chefstrateg

 

Nicolas Tousgaard
Nicolas Tousgaard
Seniorstrateg

 

Mads Bech Flarup
Mads Bech Flarup
Investeringsstrateg