Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg efter Mays nederlag: Usikkerheden er stor

13.03.2019

Situationen omkring Brexit er ikke blot et politisk drama men har reelle økonomiske konsekvenser for investorerne. Den store usikkerhed er med til at holde virksomhedernes investeringer tilbage og sætte væksten under pres i hele eurozonen. Jakob Vejlø kommenterer på Børsen Play.

Jakob Vejlø

» Se klippet på Børsen Play

NB: Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

 

Opdateret: 13.03.2019