Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Forventet kapitalforhøjelse - BI Erhvervsejendomme A/S

11.02.2019

Bestyrelsen i BI Erhvervsejendomme A/S forventer at beslutte at forhøje Selskabets kapital ultimo april/primo maj 2019.

Produkt BI Erhvervsejendomme

Bestyrelsen i BI Erhvervsejendomme A/S (”Selskabet”) forventer – i overensstemmelse med generalforsamlingsbemyndigelsen i pkt. 5.1 i Selskabets vedtægter, hvorefter bestyrelsen er bemyndiget til ad en eller flere gange at forhøje Selskabets aktiekapital uden fortegningsret for de eksisterende aktionærer – at beslutte at forhøje Selskabets kapital ultimo april/primo maj 2019.

De nye aktier forventes optaget til handel på Nasdaq Copenhagen A/S under samme ISIN som Selskabets eksisterende aktier.

» Børsmeddelelse

 

 

Produkter: BI Erhvervsejendomme A/S

Kategorier: Børsmeddelelser

Opdateret: 11.02.2019