Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg: De to største årsager til aktiestigningerne

08.01.2019

Efter en voldsom afslutning på 2018 er der små tegn på, at aktiemarkederne er ved at finde en bund. Særligt to ting har de seneste dage haft positiv indvirkning på markederne. Se BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, på Børsen Play.

Jakob Vejlø

» Se klippet på Børsen Play

NB: Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

 

Opdateret: 08.01.2019