Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Ombytningsforhold og restudbytte i forbindelse med fusion

04.12.2018

I forbindelse med den skattepligtige fusion af afdeling Emerging Markets Virksomhedsobligationer 2018 KL (ophørende afdeling) med afdeling Emerging Markets Obligationer KL, andelsklasse A (fortsættende andelsklasse), er ombytningsforholdet og restudbytte blevet opgjort.

Produkt EMVO 2018

I forbindelse med den skattepligtige fusion af afdeling Emerging Markets Virksomhedsobligationer 2018 KL (ophørende afdeling) med afdeling Emerging Markets Obligationer KL, andelsklasse A (fortsættende andelsklasse), begge afdelinger under Investeringsforeningen BankInvest, er ombytningsforholdet pr. 3. december 2018 efter restudbyttet opgjort til 1:1,803625 (afrundet), således at en andel i den ophørende afdeling ombyttes til 1,803625 andele i den fortsættende andelsklasse.

Restudbyttet er opgjort til 0 kr. pr. andel.


» Børsmeddelelse

 

Produkter: Emerging Markets Obligationer A

Kategorier: Børsmeddelelser

Opdateret: 04.12.2018