Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Afnotering af Kapitalforeningen BI Private Equity

04.12.2018

Kapitalforeningen BI Private Equity har sidste handelsdag på Nasdag Copenhagen A/S den 14. december 2018.

Produkt Bipe

I forlængelse af generalforsamlingen i Kapitalforeningen BI Private Equity den 29. november 2018, hvor der blev truffet beslutning om at afnotere foreningen, og efterfølgende anmodning den 29. november 2018 til Nasdaq Copenhagen A/S om afnotering, har Nasdaq Copenhagen A/S dags dato imødekommet anmodningen om at slette Kapitalforeningen BI Private Equity fra handel pr. 17. december 2018.

Foreningen har sidste handelsdag på Nasdag Copenhagen A/S den 14. december 2018.

» Børsmeddelelse

 

Produkter: BI Private Equity

Kategorier: Børsmeddelelser

Opdateret: 04.12.2018