Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg: IMFs nedjustering af den globale vækst var forventet

09.10.2018

Selv om Den Internationale Valutafond (IMF) tirsdag kom med en betydelig nedjustering af forventningerne til den globale vækst, er der ikke tale om en decideret "market mover". Se BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, kommentere på Børsen Play.

Linkedin 520X272 Jv181009 2

» Se klippet på Børsen Play

NB: Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

 

Opdateret: 09.10.2018