Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg: Trumps popularitet kan betyde mere handelskrig

05.07.2018

”Handelskrigen” anført af Donald Trump er en realitet. Spørgsmålet er ikke, om konflikten ruller videre, men hvor den stopper – og hvor megen økonomisk skade, den når at forårsage. Den usikkerhed er aktuelt en kæmpe udfordring for store dele af de finansielle markeder. Se chefstrateg Jakobs Vejlø på Børsen Play

Jve 3

» Se chefstrateg Jakob Vejlø på Børsen Play

Bemærk, at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

 

 

 

Opdateret: 05.07.2018