Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Topforvaltere af europæiske Small Cap aktier til BankInvest

03.07.2018

BankInvest får et nyt team til forvaltning europæiske Small Cap aktier.

Bi Bygning3

Alexander Kokfelt, Jonas Linding Fredberg og Christopher Kjær Hansen skifter fra SEB Asset Management til BankInvest. Her får de ansvaret for at forvalte afdelingen Europa Small Cap Aktier, ligesom de også skal forvalte europæiske Small Cap aktier for institutionelle investorer, private banking-kunder og andre private investorer. Det nye team har skabt fornemme resultater i SEB og markeret sig som en af de bedste forvaltere af europæiske Small Cap aktier.

» Pressemeddelelse

Kategorier: Pressemeddelelser

Opdateret: 03.07.2018