Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Morgenkommentaren: Gammel lærdom holder stadig

13.04.2018

Der er ingen tvivl om, at aktiemarkederne er udfordrede af flere forhold, herunder den mere offensive amerikanske handelspolitik og frygten for renteforhøjelser i USA. Gammel lærdom siger, at det er en god idé ikke at lægge alle æg i samme kurv. Du kan med fordel investere i en portefølje sammensat af forskellige aktivtyper.

Morgenkommentar Jve

BankInvests chefstrateg Jakob Vejlø er en fast del af panelet "Morgenkommentaren" på Finans.dk, der er Jyllands-Postens digitale erhvervsmedie. Panelet består af en række prominente danske økonomer fra den danske finansverden.

» Læs hele Jakob Vejløs morgenkommentar på Finans.dk

 

Opdateret: 13.04.2018