Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Finans Danmark: Hvad er indirekte handelsomkostninger?

04.04.2018

Alle investeringsfonde er i mål med en ny aftale om det kendte omkostningsnøgletal ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Aftalen betyder, at pengeinstitutter og investeringsfonde fremover viser de såkaldte ”indirekte handelsomkostninger” i investeringsfonde overalt, hvor ÅOP fremgår. I dag kan Finans Danmark offentliggøre den samlede visning af alle danske investeringsfondes indirekte handelsomkostninger.

Finansdanmark 0404

      

»Link til meddelelse fra Finans Danmark

»Hvad er indirekte handelsomkostninger? Læs mere her

Opdateret: 04.04.2018