Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Morgenkommentaren: Øget kamp mellem det gode og det onde

08.03.2018

Her godt to måneder inde i det nye år er det tydeligt, at 2018 bliver mere udfordrende for de finansielle markeder end 2017. Spørgsmålet er, om de negative kræfter er på vej til at tage over, eller om der er stærkere kræfter, der trækker i mere positiv retning.

Morgenkommentar Jve

BankInvests chefstrateg Jakob Vejlø er en fast del af panelet "Morgenkommentaren" på Finans.dk, der er Jyllands-Postens digitale erhvervsmedie. Panelet består af en række prominente danske økonomer fra den danske finansverden.

» Læs hele Jakob Vejløs morgenkommentar på Finans.dk

 

Opdateret: 08.03.2018