Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg: Her er de tre største trusler mod den globale økonomi

13.03.2018

De globale aktier har stort set ligget fladt i år målt i danske kroner. BankInvest tror stadig på en pæn global vækstrate på trods af, hvad året måtte bringe af rentestigninger fra FED, Trumps mulige handelskrig ikke mindst Kinas økonomiske udvikling.

520 Jve Bp 180313

» Se chefstrateg Jakob Vejlø på Børsen Play


Bemærk, at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

 

Opdateret: 13.03.2018