Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg: Emerging Markets aktier er stadig en god strategi

07.03.2018

Emerging Markets aktier var en god investering i 2017 og har også i år outperformet verdensmarkedet. Men er vækstperspektiverne der fortsat? Og hvad med Trump? Se BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, på Børsen Play.

Jve180317

» Se chefstrateg Jakob Vejlø på Børsen Play


Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

Opdateret: 07.03.2018