Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

BankInvest vinder dobbelt Lipper Fund Award 2018 for Højt Udbytte Aktier

22.03.2018

BankInvests globale aktieafdeling, Højt Udbytte Aktier, har vundet den eftertragtede Lipper Fund Award 2018 i hele to kategorier.

Produkt Hua

Højt Udbytte Aktier (HUA) fik den højeste score ud af 34 fonde i kategorien "Equity Global Income" i regionen "Nordics" for sin evne til at demonstrere et stærkt og stabilt risikojusteret afkast over tre år. I samme segment, set over en periode på fem år, var Højt Udbytte Aktier bedst ud af 27 fonde.

Bag prisen står Thomson Reuters, verdens største leverandør af nyheder og finansiel information. Formålet med Lipper Fund Awards er at belønne fonde og kapitalforvaltere for vedvarende outperformance.

Michael Clemens, chefporteføljeforvalter for afdelingen og Kresten Johnsen, senioranalytiker er glade for prisen:

”Vi er først om fremmest glade for, at vores investorer har fået et godt risikojusteret afkast. Vi har lige fra starten haft en ydmyg tilgang til investering. Det er et stort ansvar, at forvalte andres penge.”

Højt Udbytte Aktier, har siden lanceringen i maj 2011 leveret stærke resultater. Fra en initial formue på knap 200 mio. kr. til i dag fem mia. kr. under forvaltning. Midlerne er kommet fra både private investorer og institutionelle kunder.

”Vores tilgang til investering er måske lidt anderledes end de fleste andres, men vi ser anerkendelsen fra Lipper Funds Awards, som en blåstempling af, at vores investeringsfilosofi er rigtig i det lange løb.”, siger Michael Clemens.

500 Lipper Hua

Filosofien bag Højt Udbytte Aktier er kort fortalt at investere i selskaber, der evner at skabe et højt cash flow og har viljen til at bruge pengene aktionærvenligt, da dette historisk har vist sig at give de højeste afkast.

BankInvest har også tidligere vundet Lipper Fund Awards. Senest i 2016 med afdelingen Lange Danske Obligationer, men også i 2014 og 2015, hvor frontier-aktieproduktet, New Emerging Markets Aktier, vandt to år i træk samt i 2011 med afdelingen Globalt Forbrug.

» Download pressemeddelelse som pdf-fil

» Download diplom (3 år), (5 år)


Se også:
» Gode tider for udbytteaktier

 

Produkter: Højt Udbytte Aktier A

Kategorier: Pressemeddelelser

Opdateret: 22.03.2018