Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg efter aktieuro: Sådan er vores strategi

13.02.2018

Efter store kursfald til aktierne i sidste uge ser det ud til, at markedet har nået sit bundniveau. Et højt inflationstal fra USA i morgen kan dog igen ryste et meget nervøst marked. Se chefstrateg, Jakob Vejlø, på Børsen Play fortælle om hvilke muligheder han ser langsigtet.

Jve 180213

» Se chefstrateg Jakob Vejlø på Børsen Play


Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

 

Opdateret: 13.02.2018