Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Kommende fusioner under Investeringsforeningen BankInvest

26.02.2018

Afdeling Emerging Markets Virksomhedsobligationer 2018 KL fusioneres ind i afdeling Emerging Markets Obligationer KL, afdeling Basis Globale Aktier Etik KL fusioneres ind i afdeling Basis Globale Aktier KL og afdeling Virksomhedsobligationer IG Etik KL fusioneres ind i afdeling Virksomhedsobligationer IG KL.

Fundmanagement

Bestyrelsen i Investeringsforeningen BankInvest har den 26. februar 2018 oprettet fusionsplaner vedrørende:

  • Fusion af afdeling Emerging Markets Virksomhedsobligationer 2018 KL (SE-nr. 34185484) og afdeling Emerging Markets Obligationer KL (SE-nr. 12115814) med den førstnævnte afdeling som ophørende afdeling og den sidstnævnte afdeling som fortsættende afdeling,
  • Fusion af afdeling Basis Globale Aktier Etik KL (SE-nr. 33133987) og afdeling Basis Globale Aktier KL (SE-nr. 33133936) med den førstnævnte afdeling som ophørende afdeling og den sidstnævnte afdeling som fortsættende afdeling,
  • Fusion af afdeling Virksomhedsobligationer IG Etik KL (SE-nr. 33133863) og afdeling Virksomhedsobligationer IG KL (SE-nr. 33133995) med den førstnævnte afdeling som ophørende afdeling og den sidstnævnte afdeling som fortsættende afdeling,

Alle de nævnte afdelinger er afdelinger under Investeringsforeningen BankInvest (CVR-nr. 26220092).


Desuden har bestyrelsen for Investeringsforeningen BankInvest, afdeling Emerging Markets Virksomhedsobligationer 2018 KL, afdeling Basis Globale Aktier Etik KL og afdeling Virksomhedsobligationer IG Etik KL (de ophørende afdelinger) udarbejdet fusionsredegørelser, der supplerer fusionsplanerne.

 

Dokumenter vedrørende fusionerne

Fusion af afdeling Emerging Markets Virksomhedsobligationer 2018 KL (ophørende afdeling) ind i afdeling Emerging Markets Obligationer KL (fortsættende afdeling)

» Fusionsplan
» Fusionsredegørelse for den ophørende afdeling
» Vurderingsmændenes erklæring om kreditorernes stilling
» Seneste årsrapport for den ophørende afdeling og den fortsættende afdeling


Fusion af afdeling Basis Globale Aktier Etik KL (ophørende afdeling) ind i afdeling Basis Globale Aktier KL (fortsættende afdeling)

» Fusionsplan
» Fusionsredegørelse for den ophørende afdeling
» Vurderingsmændenes erklæring om kreditorernes stilling
» Seneste årsrapport for den ophørende afdeling og den fortsættende afdeling


Fusion af afdeling Virksomhedsobligationer IG Etik KL (ophørende afdeling) ind i afdeling Virksomhedsobligationer IG KL (fortsættende afdeling)

» Fusionsplan
» Fusionsredegørelse for den ophørende afdeling
» Vurderingsmændenes erklæring om kreditorernes stilling
» Seneste årsrapport for den ophørende afdeling og den fortsættende afdeling


Dokumenterne vil ligeledes, i overensstemmelse med § 6, stk. 1 i bekendtgørelse om fusion og spaltning af danske UCITS, fra den 8. marts 2018 være fremlagt til eftersyn på Investeringsforeningen BankInvests kontor på Sundkrogsgade 7, 2100 København Ø.

 

Central investorinformation for Investeringsforeningen BankInvest, afdeling Emerging Markets Virksomhedsobligationer 2018 KL, afdeling Basis Globale Aktier Etik KL og afdeling Virksomhedsobligationer IG Etik KLs (de ophørende afdelinger) er den 26. februar blevet opdateret med et afsnit vedrørende ovennævnte fusion. Central investorinformation for både de ophørende og fortsættende afdelinger kan downloades fra bankinvest.dk.


» Børsmeddelelse af 26.02.2018
» Centrale Investorinformationer

 

Opdateret: 04.12.2018