Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Moderat aktieår i vente, men korrektioner lurer

15.12.2017

Der vil komme korrektioner på de dele af aktiemarkedet, som efter 9 års opsving er blevet for dyre. BankInvest forventer, at 2018 bliver et "moderat år i en ekstrem tid". Se chefstrateg, Jakob Vejlø, kommentere sit Outlook 2018 på Børsen Play.

» Se chefstrateg Jakob Vejlø på Børsen Play


Se også:

» Outlook 2018: "Priced for Perfection"

 

Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

Opdateret: 15.12.2017