Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

BankInvest reducerer priserne med knap 60 mio. kr.

07.12.2017

BankInvest har besluttet at nedsætte priserne i investerings- og kapitalforeningerne. Det medfører en årlig besparelse for investorerne på 58 mio. kr. på tværs af BankInvests 63 afdelinger og andelsklasser.

Elcykler


"For investorerne er det en god nyhed, at priserne falder. Vi har nu over en to årig periode sat priserne ned med over 100 mio. kr. I foråret 2016 fjernede vi fx tegningsprovision med en pæn tocifret millionbesparelse til følge. Dengang sagde vi, at vi ville følge markedsudviklingen, herunder priserne, tæt, og den aktuelle prisreduktion er et udtryk for, at vi tilpasser priserne til markedsudviklingen"
, siger Lars Bo Bertram, adm. direktør i BankInvest-koncernen i nedenstående pressemeddelelse.

ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent – falder i forbindelse med prisnedsættelsen 0,08 % samlet set. Der er tale om et formuevægtet fald. De løbende omkostninger i afdelingerne og andelsklasserne falder lidt mindre. Her er der tale om et formuevægtet fald på 0,04 % alt i alt.


Lovpligtig opdeling af betaling for værdipapiranalyse og værdipapirhandel

Samtidig med, at BankInvest gennemfører prisnedsættelsen på 58 mio. kr., tilpasser BankInvest dele af prisstrukturen til EU's nye MiFID II-regler. Dette er dog omkostningsneutralt for investorerne, og ÅOP ændres ikke i den forbindelse.

Prisændringerne træder i kraft den 21. december 2017.


» Læs mere i pressemeddelelsen


Se også:
» Børsmeddelelse af 7. december 2017

 

Kategorier: Pressemeddelelser

Opdateret: 07.12.2017