Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg: Powell bliver verdens mest magtfulde embedsmand

27.11.2017

Jerome Powell står til at overtage magten i USA's centralbank, Federal Reserve. Men vil han fortsætte Janet Yellens lempelige pengepolitik, eller vil vi se et kursskifte? Se chefstrateg Jakob Vejlø kommentere den sandsynligvis kommende centralbankchef på Børsen Play.

Jve Bp 20171127

» Se indslag på Børsen Play

NB: Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

 

Opdateret: 29.11.2017