Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Finanskalender 2018 for BankInvest-foreningerne

04.12.2017

Finanskalenderen 2018 for BankInvest-foreningerne er blevet offentliggjort med dato for foreningernes ordinære generalforsamlinger samt datoer for års- og halvårsrapporter.

Kalender

Det skal hermed oplyses, at finanskalenderen for 2018 for Investeringsforeningen BankInvest, Investeringsforeningen BankInvest Engros, Investeringsforeningen BI, Kapitalforeningen BankInvest, Kapitalforeningen BI Privat Equity, Kapitalforeningen BankInvest Select og Kapitalforeningen BankInvest Vælger, administreret af BI Management A/S, er fastsat således af foreningernes bestyrelse:

• Årsrapport for 2017: den 21. marts 2018


For Investeringsforeningen BankInvest, Investeringsforeningen BankInvest Engros, Investeringsforeningen BI, Kapitalforeningen BankInvest, Kapitalforeningen BI Privat Equity, Kapitalforeningen BankInvest Select og Kapitalforeningen BankInvest Vælger, administreret af BI Management A/S, er fastsat således af foreningernes bestyrelse:

• Foreningernes ordinære generalforsamling: den 11. april 2018

Investorer, der ønsker at fremsætte forslag til behandling på den ordinære generalforsamling, skal fremsætte forslaget skriftligt til bestyrelsen senest 6 uger før generalforsamlingen.


For Investeringsforeningen BankInvest, Investeringsforeningen BankInvest Engros og Investeringsforeningen BI er der tillige fastsat

• Halvårsrapport 1. halvår 2018: den 23. august 2018


» Børsmeddelelse

Opdateret: 04.12.2018