Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Højt Udbytte Aktier omtalt i Penge & Privatøkonomi

26.10.2017

Magasinet Penge & Privatøkonomi har i det nyeste nummer (november) en større artikel om ”Nordens skarpeste udbytteaktier” og har i denne sammenhæng talt med BankInvests chefporteføljeforvalter Michael H. Clemens, som forvalter Højt Udbytte Aktier.

Michael Hedeman Clemens
Michael Hedeman Clemens, chefporteføljeforvalter for Højt Udbytte Aktier

Artiklen fokuserer en del på enkelt-udbytteaktier, men slår også et slag for fornuften i at sprede risikoen og købe en investeringsforening. Det er måske det mest oplagte valg, påpeger Penge & Pengeprivatøkonomi:

"Der findes også andre nemme muligheder, hvor det at købe investeringsforeningsbeviser i en investeringsforening baseret på udbytteaktier måske er det mest oplagte valg. Sådan en driver BankInvests porteføljechef Michael Clemens.

"Det vigtigste for mig er selskabets cash flow. Uden et godt cash flow kan det ikke betale udbytte, og det må af samme årsag heller ikke have for meget gæld. Jeg ser også på, hvordan selskabet anvender dets cash flow. Store opkøb er ikke en god idé, da de sjældent giver værdi. Små opkøb er derimod ofte gode. Sidst betyder det også meget for mig, at selskabet ikke bliver for fokuseret på at fastholde et højt udbytte, hvis det pludselig ikke har råd til det. De fleste direktører vil virkelig helst ikke sætte udbyttet ned, men stolthed og forfængelig kan jo også bringe et selskab i fare," siger Michael Clemens.

Han understreger, at han helst går efter de aktier, som betaler det næsthøjeste udbytte", fremgår det af Penge & Privatøkonomi-artiklen.


» Læs mere om Højt Udbytte Aktier

 

Opdateret: 08.11.2017