Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Morgenkommentaren: Centralbanker skal fjerne Greenspans profeti om obligationsboble

14.09.2017

Siden oktober 2014 har den europæiske centralbank, ECB, støvsuget markedet for statsobligationer med opkøb på ca. 2.100 mia. EUR. Hvad sker der, når ECB som ventet gradvis udfaser sine opkøb i 2018? Læs BankInvests chefstrateg, Jakob Vejløs, morgenkommentar.

Kommentatorinvestorjakob Vejloe

BankInvests chefstrateg Jakob Vejlø er en fast del af panelet "Morgenkommentaren" på Finans.dk, der er Jyllands-Postens digitale erhvervsmedie. Panelet består af en række prominente danske økonomer fra den danske finansverden.

» Læs hele Jakob Vejløs morgenkommentar på Finans.dk

 

Opdateret: 08.11.2017