Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg: ”vanvittigt spændende” ECB-møde

06.09.2017

Den europæiske centralbank, ECB, vil på det kommende rentemøde blive nødt til at sænke inflationsforventningerne for europæisk økonomi bl.a. på grund af en styrket euro, vurderer BankInvests chefstrateg Jakob Vejlø. Desuden er ECB under gevaldigt pres for at præcisere, hvad der skal ske efter december med centralbankens store obligationsopkøbs-program, hvor ECB månedligt køber obligationer for 450 mia. kr.

JV_060917 

 

» Se indslag på Børsen Play

NB: Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

Opdateret: 06.09.2017