Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Morgenkommentar: Efter ferien - har du tænkt på valutakursen på dine investeringer?

10.08.2017

"En investering i Apple har givet en forrygende kursstigning på 37 procent i år. Men dollaren er faldet 12 procent mod danske kroner, hvilket skærer næsten en tredjedel af afkastet." - Læs BankInvests chefstrateg, Jakob Vejløs, Morgenkommentar på JP Finans.

Jakob Vejlø

BankInvests chefstrateg Jakob Vejlø er en fast del af panelet "Morgenkommentaren" på Finans.dk, der er Jyllands-Postens digitale erhvervsmedie. Panelet består af en række prominente danske økonomer fra den danske finansverden.

» Læs hele Jakob Vejløs 'morgenkommentar' på Finans.dk

 

Opdateret: 08.11.2017