Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg Jakob Vejlø: Aktiestigninger fortsætter de næste 12 måneder

11.05.2017

Efter otte år med aktiestigninger er der er ingen tvivl om, at vi er i den sene fase af aktieopturen. Det til trods, tror BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, på stigninger på op til 10% på det globale aktiemarked, når man kigger 12 måneder frem i tiden.

500 Jve Borsenplay Maj07

BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, var på Børsen Play i morges, hvor budskabet var aktiestigninger i Asien og Europa og i mindre grad i USA. Over en bred kam oplever aktiemarkederne medvind fra gode virksomhedsregnskaber, lave renteniveauer og en positiv konjunkturudvikling på de toneangivende markeder.

Når det er sagt, bør man dog lige huske på, at der også er en vis risiko for korrektioner i et marked, der er steget over 20% siden "Brexit" for knap et år siden.


Se chefstrateg Jakob Vejlø på Børsen Play:

» Børsen Play: Aktier kan stige 10 pct. - vi tror på disse


NB: Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

 

Opdateret: 29.05.2017