Accept af cookies fra BankInvest.dk

BankInvest bruger cookies til at indsamle oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Vi bruger alene oplysningerne til at afvikle driften af hjemmesiden og til at udarbejde statistik. Du kan altid slette cookies fra BankInvest.dk igen.
Læs mere om cookies på BankInvest.dk

Chefstrateg: Britisk valg er godt for Theresa May og finansmarkederne

18.04.2017

BankInvests chefstrateg, Jakob Vejlø, fylder godt på skærmen på Børsen Play i dag. Her kan du bl.a. se Jakob Vejløs vurdering af det overraskende britiske parlamentsvalg, som han ser som en kærkommen mulighed for premierminister Theresa May til at konsolidere sin magt - noget der i hvert fald på kort sigt vil være godt for finansmarkederne.

Jakob Vejlø


Se Jakob Vejlø kommentere udskrivelsen af det britiske valg:

» Børsen Play: Britisk valg er marginalt godt for markederne

Efterfølgende kan du i et andet af dagens klip se BankInvests chefstrateg redegøre for de nuværende grønne og røde lamper i Kinas økonomi. Et klip der tager sit udgangspunkt i Jakob Vejløs analyse fra marts måned og de senest offentliggjorte BNP-tal fra Kinas økonomi.

» Børsen Play: Her er de grønne og røde lamper i Kinas økonomi

Bemærk at du på Børsen Play kan se ét delt videoklip pr. dag. Hvis du vil se flere, kan du oprette et abonnement.

» Artikel på BankInvest.dk: Tre grønne udsigter for Kinas økonomi - og tre røde advarsler

 

Opdateret: 07.07.2017