Menu

Søg på sitet

Prisvinder 2020: BankInvest bedst til ansvarlige investeringer

Kåret til Danmarks bedste til ansvarlige investeringer

BankInvest er kåret til Danmarks bedste til ansvarlige investeringer af det internationale London-baserede finanstidsskift CFI.co.

"Siden 2016 har vi arbejdet med at integrere ansvarlighed i vores investeringsprocesser, så vi er naturligvis rigtig glade for at vinde denne pris, da det er et område, som vi har fokuseret på igennem en årrække," fortæller vores investeringsdirektør, Andrea Panzieri i videoen.

Best ESG Responsible Investor Denmark. Sådan lyder titlen på den pris, som BankInvest har modtaget fra det internationale London-baserede finanstidsskift CFI.co.

Dommerpanelet lægger blandt andet vægt på den integrerede ESG-analyse og udøvelsen af aktivt ejerskab samt BankInvests bæredygtighedsrapporter, der giver kunderne mulighed for at se, hvordan de enkelt investeringsporteføljer placerer sig i forhold til ESG, CO2-udledning og bidrag til FN’s verdensmål.

Det internationale tidskrift CFI.co, som har kåret BankInvest til Danmarks bedste, når det gælder ansvarlige investeringer, udkommer fire gange årligt.

Det 200 siders magasin indeholder interviews og kommentarer fra nogle af verdens førende forskere, politikere og topchefer og har gennem en årrække uddelt priser relateret til corporate governance og ansvarlige investeringer.

I år er første gang, at der uddeles en national ansvarligheds pris til en investor i Danmark, og her faldt valget altså på BankInvest.

Læs mere om hvordan vi arbejder med bæredygtighed og ansvarlige investeringer

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld