Menu

Søg på sitet

Prisvinder for 2. år i træk: BankInvest bedst til ansvarlige investeringer

Det internationale tidskrift CFI.co har igen i år kåret BankInvest til Danmarks bedste, når det gælder ansvarlige investeringer.

I begrundelsen for tildelingen af prisen ”Best ESG Responsible Investor Denmark” har juryen blandet andet lagt vægt på, at BankInvest har nogle klare mål for CO2-udledning, at vi understøtter verdensmålene og ESG-ratings i vores globale bæredygtige fonde, og at BankInvest, som den første kapitalforvalter i Nordeuropa, kompenserer for den resterende del af CO2-udledningen i de globale svanemærkede fonde.

Derudover hæfter dommerne sig også ved BankInvests samarbejde med en række uafhængige organisationer i arbejdet med at sikre fortsat udvikling og fokus på bæredygtige investeringsprodukter.

”Vi er meget glade for igen at modtage prisen som Danmarks bedste til ansvarlige investeringer”, siger investeringsdirektør Andrea Panzieri, der uddyber i videoen.

Juryens begrundelse for tildelingen af prisen ”Best ESG Responsible Investor Denmark”

Understøtter verdensmålene og ESG-ratings i de bæredygtige og svanemærkede fonde

Har klare mål for CO2-udledningen i de bæredygtige og svanemærkede fonde

Kompenserer for den resterende del af CO2-udledningen i de globale bæredygtige og svanemærkede fonde

Samarbejder med en række uafhængige organisationer i arbejdet med at sikre udvikling af og fokus på bæredygtige investeringsprodukter

Det internationale tidskrift CFI.co, som har kåret BankInvest til Danmarks bedste, når det gælder ansvarlige investeringer, udkommer fire gange årligt.

Det 200 siders magasin indeholder interviews og kommentarer fra nogle af verdens førende forskere, politikere og topchefer og har gennem en årrække uddelt priser relateret til corporate governance og ansvarlige investeringer.

Det er anden gang, at der uddeles en national ansvarligheds pris til en investor i Danmark, og igen i år faldt valget på BankInvest.

Læs mere om hvordan vi arbejder med bæredygtighed og ansvarlige investeringer

Nyhedsbrev

Få de bedste nyheder fra BankInvest leveret direkte til din e-mailadresse.

Tilmeld